top of page

El Mercat Online dels Agricultors

FARMER és una bona noticia pels agricultors, i encara ho és més pels consumidors. Perquè FARMER és l’espai on es troben el productor i el consumidor final, sense intermediaris i sense les grans despeses relacionades amb la logística. Allò que nosaltres anomenem “agricultura sense intermediaris”.


Tots els agricultors que ofereixen els seus productes al consumidor de manera directa apareixen en el mapa FARMER. Cada productors pot col·locar la seva empresa en el mapa de manera ràpida, sense cap cost i lliure de comissions. Totes els agricultors que apareixen al mapa ofereixen informació dels seus productes, preus i hores d’obertura.


El consumidor que vol comprar productes directament als productors de la seva zona pot trobar-los fàcilment al mapa FARMER.


Creiem que una agricultura potent és fonamental per a la societat. Si penses el mateix, descarrega’t l’app i comprova-ho tu mateix.

FARMER permet que cada pagès exhibeixi els seus productes en una plataforma atractiva i avançada, sense cap cost!

 

Aquesta és una bona oportunitat  per donar a conèixer la vostra empresa a moltes persones, a molts clients que desitgen comprar productes frescos directament als productors.

 

El poder de les cadenes de distribució ha fet que sigui gairebé impossible que l'agricultura sigui rendible- un fet que molts coneixem. Només a partir del recolzament i la promoció de la venda directa al consumidor, l'agricultor pot gaudir dels marges de benefici que mereix per la seva feina.

 

Una de les opcions interessants que ofereix l'aplicació és mostrar punts de venda temporals. Som conscients que una explotació agrícola pot operar en diferents ubicacions i fins i tot establir-se en diferents mercats agrícoles. Per aquest motiu, només amb un clic, podeu obrir un punt de venda temporal que es mostrarà al mapa.

 

Per què FARMER és una bona

aplicació per a l'agricultura?

Como Hericamps vende tu producción a través de Farmer App   

למה פארמר טוב למחקלאים
למה פארמאר טוב ללקוחות
איך מעלים משק על המפה
PROJECT
TITLE 

01

Les granges que venen productes frescos, directament al consumidor, són sovint un tresor ben amagat. Podeu saber que existeixen gràcies a rètols de la carretera, publicacions a Facebook o converses amb amics. A partir d'avui, però, totes aquests establiments tenen una adreça! Els podeu trobar al mapa d’agricultors, trucar-los i obtenir-ne indicacions per arribar-hi. FARMER també us permet cercar pel tipus de producte que desitgeu,

comprar-lo online i rebre'l a casa

Per què FARMER és una bona aplicació per als clients?

02

PROJECT
TITLE

Com fer que aparegui la seva granja al mapa? És molt senzill:

1

Obriu el menú lateral "Registrar agricultor".

2

Proporcioneu les dades de la granja: nom i adreça, venda i dies i hores d’obertura. Això és tot! La vostra granja està al mapa.

3

També recomanem pujar una bona imatge de la vostra granja. Després de tot, els clients volen veure a qui estan comprant.

login_cata.png
צרו קשר

Descarrega ara

Contacta amb nosaltres

Thank you very much, we will get back to you soon

All rights reserved FARMER

bottom of page